Timp pentru frumuseţe

Mereu rămân impresionată când plec de la acești clienți, după şedinţa de yoga pe care o ţin cu ei. Un cuplu interesant e puţin spus. Deşi sunt bine ancoraţi în prezent, par din alte timpuri pe care le învie cu graţie. Li s-ar potrivi perfect un castel şi un regat, sunt oameni buni, rafinaţi, eleganţi şi cu foarte mult bun gust, indiferent de situaţie.

Când vremea este bună, mergem în pavilionul din grădină, când nu, ne aşezăm pentru meditaţie în camera de sport. Au o casă plină de oglinzi, flori şi cristale, însufleţite de lumini strategic plasate. Spațiile par mai mari, deși privită din exterior casa este micuță. Grădina și sera sunt foarte bine îngrijite, căci au un grădinar care o ajută pe stăpâna casei la treburile mai solicitante.

De obicei ne vedem de două ori pe săptămână, dimineaţa, înainte de a începe ziua de lucru, și treptat am ajuns să îi cunosc mai bine.  S-au întâlnit la ziua unui prieten comun,  când ea era balerină, iar el picta. S-au căsătorit de tineri, iar cei 20 de ani petrecuți împreună le-au dăruit frumuseţea iubirii împărtăşite. Nu au putut avea copii, însă casa lor este mereu deschisă pentru cei ai vecinilor şi organizează deseori evenimente caritabile: concerte, serate, baluri. Nu se scaldă în bani, însă au tot ce le trebuie şi sunt chibzuiţi. Fac multe cadouri şi au mult de muncă ajutând oamenii, însă o fac cu tot sufletul şi cu nobleţe, chiar dacă sunt doar ei doi (şi grădinarul bun la toate).

Acum, ea ţine lecţii de dans și stil, căci tinerele fete au ce învăța de la ea, începând de la grația mișcărilor şi împachetarea unui cadou până la asortarea bijuteriilor și accesoriilor. Pictura lui a rămas doar un hobby, așa că s-a adaptat și a devenit designer web, domeniu în care a reușit foarte bine, şi în plus se ocupă şi de site-ul lor, LuxuryGifts.ro. El este la zi cu noutățile tehnologice și cu aprovizionarea, iar ea se ocupă de partea artistică. 

În timpul liber îşi încarcă bateriile prin lungi excursii în natură, meditaţii şi retrageri departe de lumea dezlănţuită, pentru ca apoi să revină şi să dăruiască celorlalţi din preaplinul inimii lor.

Văzându-i împreună, în căminul lor caracterizat de simplitate, bun gust și eleganță, mă bucur că mai există asemenea oameni care aduc frumusețea și armonia prin tot ceea ce fac, de la împachetarea numeroaselor cadouri până la conversaţiile respectuoase şi pline de căldură sufletească. În preajma lor, timpul încetinește și frumusețea are răgaz să strălucească. 

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2013, etapa 12.

Reclame

Despre Veronica Godeanu

Profesoara de yoga la Centrul de Meditație și Yoga - Kamala
Acest articol a fost publicat în SuperBlog 2013 și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s