O clipă de pasiune

Arta de a conduce o maşină poate fi comparată într-o anumită măsură  cu arta erotică: la început eşti stângace, poate nici partenerul nu te ajută să simţi mai mult, până când întâlneşti bărbatul care te face să vibrezi, care te aduce pe culmile plăcerii, și astfel te cunoști pe tine mult mai bine și descoperi lumea, oamenii, culorile cu alți ochi, cu toate simțurile trezite și alintate.

Primul meu iubit era cam insensibil, eu neştiutoare şi timidă, rezultatul – un fiasco. Prima maşină pe care am condus-o mi-a lăsat un gust de nesiguranţă şi stres, era cât pe ce să renunț la școala de șoferi. Am continuat să conduc diferite maşini, diferite mărci, treptat am dobândit mai multă experienţă. La fel a fost şi cu bărbaţii pe care i-am cunoscut “biblic”.

Până l-am întâlnit pe cel care mi-a arătat o nouă hartă a iubirii și am explorat împreună dimensiuni necunoscute ale atingerii, ale contopirii, am descoperit culmi erotice la care nu visasem vreodată.  

La fel a fost când am avut ocazia să conduc o Toyota hibrid de ultimă generaţie. La prima vedere avea un contur atrăgător şi îi simţeam puterea adormită sub caroseria strălucitoare. M-am aşezat în scaunul şoferului și m-am cufundat într-o îmbrăţişare senzuală, un scurt preludiu la ce avea să urmeze. Cu o singură apăsare, am pornit motorul care torcea abia auzit, delicate şoapte de iubire. Aventura noastră abia începea şi se anunţa promiţătoare. Volanul ascultător şi comenzile uşoare mi-au dat o senzaţie de firesc şi familiaritate, maşina era o prelungire elegantă a mea. Mă regăseam și mă întregeam, treptat, simțurile mi-au fost trezite și alintate ca și cum mă aflam în îmbrățișarea fermă a unui iubit plin de tandrețe și forță. Descoperisem o nouă dimensiune a realității şi aș fi devenit cu ușurință dependentă de acest mod de a trăi, de a vedea, de a simți profund.

Aveam privirea strălucitoare și eram îmbujorată când am coborât plutitoare din mașină, parcă trăisem un orgasm profund și răscolitor. Îmi veți spune că e doar o mașină, nu se poate așa ceva. Și totuși, știu ce am simțit și nu pot uita, așa cum o femeie nu uită o noapte plină de pasiune, chiar dacă a fost doar o noapte…

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2013.

Anunțuri

Despre Veronica Godeanu

Profesoara de yoga la Centrul de Meditație și Yoga - Kamala
Acest articol a fost publicat în SuperBlog 2013 și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s