Concurs de idei creatoare

Cadourile – surâsuri ascunse, aşteptări, surprize…

Pe cât de frumos este un cadou, pe atât de importantă este şi împachetarea lui, precum şi modul de prezentare. O cutie ce conţine bijuterii cu cristale va fi ambalată şi oferită altfel decât o eşarfă sau o cheie de maşină, nu-i aşa? Culorile şi forma accesoriilor şi a ambalajului sunt foarte sugestive, la fel ca limbajul florilor ce pot însoţi un cadou. E recomandabil să cunoaştem şi bunele maniere care fac din oferirea (şi primirea) unui dar o adevărată artă. 

Classic-Red-Roses

Inspirată de interesantul videoclip în care LuxuryGifts.ro prezintă modul de ambalare a unui cadou atipic, vă invit acum la un concurs rapid: idei năstruşnice, originale, de împachetare a unor daruri cu forme sau mărimi inedite. Mai precis, cum aţi ambala într-un mod original (fără cutia clasică) un glob pământesc, o poşetă sau un buchet de 19 trandafiri, pentru o amintire puternică, lăsându-l mut de uimire pe cel căruia îi este dăruit? 

creativity_ideas_getty_march2013

Vă invit să trimiteţi ideile voastre cât mai bine descrise (fotografie sau prezentare video opţional, descrierea să fie cât mai precisă şi ideea realizabilă) pe email sau într-un comentariu la acest articol, până pe data de 20 noiembrie 2013 inclusiv, câştigătorul urmând să fie anunţat pe 21 noiembrie.

Premiul? Pentru creativitate, un voucher de reducere de 50% pentru produse din gama butoni si bijuterii de fantezie  oferit de LuxuryGifts.ro. Juriul voi fi eu, abia aştept să învăţ lucruri noi de la oameni creativi şi să am cui să ofer premiul!

creativity

Sugestie: gândiţi din perspective diferite, „outside the box” (în afara cutiei, la propriu, dar şi la figurat). Succes!

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2013.

Imaginea 1, imaginea 2, imaginea 3

Reclame

Despre Veronica Godeanu

Profesoara de yoga la Centrul de Meditație și Yoga - Kamala
Acest articol a fost publicat în SuperBlog 2013 și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s