Baba frumoasa si copil cuminte

.      Stiti cu totii ca aceasta vorba (Baba frumoasa si copil cuminte nu ai sa gasesti) se refera la frumusetea exterioara a femeii. Eu as vrea sa va vorbesc de un alt fel de frumusete, si anume cea interioara, atunci cand pe cea exterioara si-a pus amprenta timpul.

Buni Mili

Buni Mili

.           Va fac cunostinta cu „buni”, vecina mea  ce a implinit , pe 4 martie, 87 de ani. Poate ca aspectul ei fizic nu va determina sa intrati in vorba cu dansa;  ridurile,  „aducerea de spate”, mersul un pic cracanat si foarte incet, hainele ei vechi, poate ca va retin macar de a o saluta. Dar va spun, cu mana pe inima, ca , odata ce ai ajuns sa o asculti, vei vrea sa repeti experienta.

massage-oil-300x288

masaj cu ulei

.          La varsta dansei nu toate serviciile oferite de Centrul Shakti   sunt potrivite. Nici  cosmetica, nici  masajul raindrop  nu ar ajuta-o sa mearga iar ca-n tinerete. Si ea stie asta. Dar aproape in fiecare zi  nu uita sa-mi aminteasca sa am grija de mine; de corpul meu, de mintea mea, de starea mea. In mod sigur manichiura si pedichira pe care si le face singura au unele deficiente, pe care incerc sa le repar atunci cand le observ; incheieturile nu o mai ajuta asa de bine. Dar in timpul petrecut cu dansa , sfaturile si pofta ei de viata  sunt ca o terapie pentru mine, cea ocupata tot timpul… De multe ori vine si spune:” Ioana, mai ia o pauza, cum sa nu te doara spatele si mainile de la atata lucru.”

masaj ayurvedic

masaj ayurvedic

.        Cata dreptate are! Si dansa a muncit foarte mult la viata ei. Avea gospodarie mare la tara; animale, copii, agricultura… dar avea si un barbat muncitor, cu bun simt. Fiecare masa incepea cu un vinars si se termina cu un pahar cu vin; doar atat, excesul de bautura sau prezenta tigarilor erau necunoscute pentru ei. A trait cu cumpatare si continua si acum, cu cate o rugaciune dimineata , cu tinerea posturilor de peste an, cu o vorba buna pentru fiecare vecin, cu un ajutor banesc din putina ei pensie…

shakti14-199x300

fericirea are chipul tau!

.        Si dansa, fara sa stie, aplica cele cinci Principii Reiki :  astazi nu te înfuria, astazi nu te îngrijora, astazi fii recunoscator, astazi munceste cu sârguinta, astazi fii bun cu ceilalti;  practicarea si trairea zilnica a acestora , impreuna cu practicarea auto-tratamentului  (aplicarea palmelor într-o anumita ordine, pe propriul corp) duc la tratarea si prevenirea anumitor afectiuni (prin metoda Reiki). Recomand terapeutii de la Centrul Shakti, din Bucuresti, pentru a obtine o stare de bine, vitalitate,  senzualitate,  putere de dăruire,  farmec irezistibil,  bucurie de a trăi.

.      Printre serviciile oferite de acestia, va amintesc: terapie craniosacrala; masaj ayurvedic; masaj raindrop; ritual balinez; reflexoterapie; remedii florale Bach; cosmetica; coafor; coafuri mirese; machiaj mireasa; manichiura.

.    Aici puteti viziona „Un rasfat pentru corp si minte- masajul Balinez”, oferit de acest centru .

Cand aveti timp, treceti pe la Buni Mili, etaj I. Va va omeni cu tot ce are mai bun!

Always remember:

You are Beautiful,

You are Worthy,

You are Important,

You are Special,

You are Unique,

You are Wonderful,

You are Talented

and You are Irreplaceable.

unknown author

.     Pozele sunt luate din enuntul probei a 6-a de la Spring SuperBlog 2014.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014, proba a 6-a.

Acest articol a fost publicat în Evenimente, SpringSuperBlog2014 și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu