Cu gandul la doamna Dubney

„-Trebuie sa fac baie pisicii? Nu vreau sa fac baie pisicii!

-Ok. Atunci o razi pe spate pe doamna Dubney?

-Bine, unde e pisica?”

Oare de ce trebuie sa fim martori la un asa dialog? Oare de ce nu se poate spala singura pisica?! Hai sa fim seriosi, nu aceasta era intrebarea!

Oare de ce sa o razi pe spate, cand poti epila definitiv acea portiune a corpului?! Stiu ca doamna Dubney accepta parul de pe pieptul barbatilor, dar respinge categoric parul de pe spate. Si din pacate, este si dansa dotata cu ambele variante.  Tratamentele cu laser reduc drastic cresterea parului si nu sunt dureroase. Laserul tinteste melanina din firul de par (cea care determina culoarea naturala) si intrerupe aportul de sange catre folicul, ceea ce determina oprirea cresterii parului.

silkn-glideO problema tot ar fi, si anume ca nu se finalizeaza dintr-o singura sedinta. Dispare anagen, apoi catagen, apoi telegen.

-Ana gen ce?

-Offf, nu e acel  „gen” ce il folositi voi in expresii! Este vorba de etape de crestere a parului. Si e un proces de durata.

Asta inseamna ca timp de un an, tot se va mai dezbraca doamna Dubney in fata noastra! Brrr, ce imagine sinistra!

Mi-o inchipui , la sfarsitul tratamentului, facand culturism.  Tot ii place ei sa se uite la corpurile acelea „bine facute”. Totul tine de estetica. Pur si simplu, mai putin par inseamna un aspect mai definit al muschilor. Dar totusi, unde e corpul ei bine lucrat ? Un elefant culturist nu ati vazut inca! Premiera mondiala poate fi recompensata cu o suma frumusica!

Si din acea suma isi va putea cumpara si o bicicleta. Si apoi si-ar epila si picioarele. Dar unicul motiv pentru care s-ar justifica epilarea picioarelor ar fi acele rare si neplacute momente ale cazaturilor , cand ranile trebuie curatate de mizerii şi impuritati, iar firele de par ingreuneaza situatia. Un elefant pe bicicleta (cum ar fi dansa), totusi isi pierde mai greu echilibrul atunci cand isi pune in functiune urechile!

media_137105054291713300Urechi pe care atunci cand inoata le foloseste astfel: una o tine ca rechinii, deasupra apei si cu cealalta da din picioare. Si asa, cu pielea epilata, se optimizeaza fluxul laminar si a suta parte dintr-o secunda face diferenta la castigarea unei noi intreceri de cartier, in piscina din curte.

In piscina ei, nu a noastra, sper! Ca altfel am ramane fara apa si alti pesti ce s-au aciuat p’aci!

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015, proba 22.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în SuperBlog2015 și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s