Comoda sau incomoda?

Măi, să vă fie clar! Nu mai am douăzeci de ani! Ba, poate da, pe un picior!

Sunt o băbăciune care preferă să fie într-o ținută comodă, lejeră, chiar și la cel mai cel eveniment! Hainele trebuie să fie simple și lejere, iar eu să mă simt bine, indiferent de personalitățile cu care , vreau – nu vreau, voi schimba zâmbete simulate.

large_img_731587O să spuneți ca nu ați dori să mă intâlniți pe stradă sau la serata de vineri. Dar vă voi destăinui un secret: am găsit locul perfect de unde să achiziționez o rochie elegantă și în același timp perfectă pe trupul meu nu tocmai perfect.

Si unde mai pui și faptul că îmi ține și de cald, eu suferind, de altfel,  de sindromul mâinilor reci, tot timpul. Nu am nici un bărbat langă mine care să mă incălzească atât de des pe cât aș dori eu. Nuanțele de albastru (care se spune că e o culoare rece) de pe rochie sunt combinate în cel mai potrivit stil cu modelul de leopard(asemănat pisicii care toarce linistită la caldură).

large_img_715213Mda, iar cele 110 kilograme ale mele credeți că le las oricarei perechi de incălțari? Numai un pantof cu toc , asemenea acestuia, mă face să mă simt feminină. Si unde mai pui că mi se asortează și cu ochii!

Dar să nu vă asteptați să-mi păstrez feminitatea în pantofi cu toc pană la sfârsitul serii, că asteptați degeaba! Starea de bine se completează cu unduiri pe ritmuri rebele, cât cuprinde, asa că pantofii stiletto, pantofii de lac și alte incomodități vor face loc pantofilor de dans.

large_img_656469Si ca totul să fie perfect, , îl voi astepta pe cavalerul mult dorit, la opt trecut de fix, să mă escorteze la serată.

El tinerel, eu băbăciune; el cu nițică barbă, eu doar cu „blana”acoperită de dresuri; el cu o pălărie „mișto”, eu cu pletele mele albe în vânt; el cu pielea fină, eu cu riduri si labe de gâscă; el cu privirea pătrunzătoare, eu cu privirea aiurea…

Da, am cam luat-o pe arătură, dar e purul adevar. Am un stil reinventat, particular, comod. Pentru cine nu îl agrează, sunt o veritabilă doamnă Incomodă, cu I mare. Gura nu mi-i chiar atat de slobodă, dar ținuta, să nu vă fie cu supărare dacă are o lejeritate atrăgătoare. De atât de multe ori am văzut persoane clănțănind din dinți la evenimentele din toamna rece, dar superbă cu toate culorile ei calde… Si atâtea femei care abia mai păseau pe tocurile chinuitoare… că nu vreau decat să fiu o persoană comodă cu incomoditatea mea.

Articol scris pentru prima proba a SuperBlog 2016.

 

Acest articol a fost publicat în SuperBlog 2016 și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Comoda sau incomoda?

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 1. Black Tie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s