Doctor in frumusete

Cu Farmec, aceasta este evolutia!

Doamna cu palarie neagra avea mari probleme cu matreata si cojile de pe scalp. Asa ca a devenit , dupa ce a mers la frizer, doamna cu esarfa portocalie. Problemele nu au disparut, ci doar cojile rebele din pletele negre (care devenisera albe). Acum, esarfa se scutura mai usor. Dar toate au o limita. Si aceasta a avut loc atunci cand a testat samponul antimatreata creat special. Acum, a intinerit  vizibil, folosind iar vopseaua de par si purtand chiar bluze inchise la culoare, pe care nu se mai vede nici o cojita alba.

Aceasta este povestea pe scurt. Dar cine e interesat, poate citi si versiunea lunga, mai jos.

Pentru cine nu m-a cunoscut pana acum, ma prezint: Doamna Dr. M, doctor in frumusete!

Toate cele trei ipostaze mentionate anterior imi apartin. Sunt ceva ani  intre ele, dar ma bucur ca intre a doua si a treia am intalnit specialistii Gerovital. Ei mi-au inteles problema si mi-au pus la dispozitie o imensitate de variante si elemente . Datorita lor am ajuns astazi, doctor in frumusete. E o vorba: Nevoia te invata! Am avut nevoie, am invatat, am esuat, am reincercat, am reusit!

gerovital-derma2

Zinc Pytithione si Octopirox  sunt doua substante pe care le-am asociat atunci cand am aflat ca limiteaza raspandirea ciupercii Malassezia, responsabila de problema mea. Reglarea secretiei de sebum am „pasat-o” biocapigenului, iar banala aspirina  va indeparta scuamele mari de la nivelul scalpului. Vedeti? Am si  „texte” de „Dr.”! E de ajuns sa ai un singur produs „al tau”, ca sa devii „doctor”.

Pornind de la cautarea secretului frumusetii obtinute cu profesionalism, s-a ajuns la mentiunea H3 adaugata denumirii produsului – Gerovital -, ce indica actiunea de tip vitaminic a medicamentului pentru piele.

Va invit sa folositi samponul antimatreata, un produs  din gama Gerovital H3 Derma+. Nu uitati sa imi spuneti daca senzatia neplacuta de mancarime dispare si pielea se calmeaza. Folosind dipotassium glycyrrhizate-ul samponul ar trebui sa aiba si efect antiinflamator si antiiritant.

Lansarea produsului va fi in ziua de vineri, 13. Vor fi , cu aceasta ocazie, concursuri si promotii .

V-am vorbit despre Doamna Dr. M, doctor in frumusete si despre produsul nou pe piata.

Dar pot spune, cu mana pe inima, ca nu ma pot compara absolut deloc cu „profesoara”.

farmec_superblog_proba-150x150„Socul si interesul erau atat de mari, incat am renuntat la cariera universitara – careia ma dedicasem trup si suflet – pentru a ma consacra studiului acestei substante.” Era vorba despre procaina, un anestezic local ce se remarcase prin cateva efecte surprinzatoare: uneori, durerile articulare cedau, parul alb se recolora, iar calitatea tegumentului se imbunatatea.

Ana Aslan, chiar si la  80 de ani, a ramas fidela pasiunilor si tabieturilor ei: citea Balzac, Dostoievski, Marguerite Yourcenar, iubea anemonele lui Luchian, operele lui Van Gogh si Masa Tacerii a lui Brancusi. Saptamanal, primea la institut vizita unei femei care-i ghicea in cafea si in fiecare dimineata isi savura cupa de sampanie. Ii placeau materialele fine, mobilele de calitate, muzica buna si oamenii frumosi.

„Uratenia ma crispeaza, ma blocheaza si ma anihileaza. Nu as sti cum sa traiesc intr-o ambianta respingatoare. Detest batranetea, uratenia si minciuna” – se confesa lui Dinu Lipatti. „Era foarte exigenta, foarte rafinata si foarte umblata – povesteste Georgeta Popescu. A trait ca o printesa.”

Eleganta, cu maniere ireprosabile si tinuta distinsa, in ciuda varstei inaintate, insasi Ana Aslan era un exemplu pentru pacientii din Institutul de Geriatrie din Bucuresti, al carui director a fost pana in 19 mai 1988, cand a incetat din viata, la varsta de 91 de ani.

Mi-ar fi placut enorm sa am un astfel de mentor langa mine, in acesti ani.

„Profesoara” ramane „Profesoara”, Doamna Dr. M ramane Doamna Dr. M. Fiecare in stilul propriu, cu frumusetea personala.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016, proba 3.

 

Acest articol a fost publicat în SuperBlog 2016 și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Doctor in frumusete

  1. Multumesc pentru articol si felicitari pentru participare! Ai scris foarte frumos, insa mi-ar fi placut sa vad mai multa creativitate, recunosc.

    Mult succes la urmatoarele probe!

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Doctori în frumusețe

Lasă un comentariu